ep240512ep49933

ANP - Ed van de Pol

Almere City - AZ uitverkocht

Van de redactie

De allereerste wedstrijd van AZ in het seizoen 2023/2024 is uitverkocht. AZ speelt op zaterdag 10 augustus tegen Almere City. In Almere zal AZ worden aangemoedigd door zo'n 400 man.

Almere promoveerde twee seizoenen geleden voor het eerst naar de Eredivisie en wisten zich vorig seizoen knap te handhaven. Toenmalig trainer Alex Pastoor is inmiddels vertrokken en vervangen door Hedwiges Maduro. Almere kende geen goede voorbereiding en verloor vaker dan dat het won.

De laatste editie van Almere City - AZ eindigde in een bloedeloos 0-0 gelijkspel. Van Bommel en Pavlidis kwamen beiden dicht bij een doelpunt, maar de teller bleef na 90 minuten plus blessuretijd op nul staan.