Langedijk

Langedijk

104

Laatste reacties

En Rome leren hoe je stijlvol duikt. Moens, Bizot en Hobie hebben dat bij AZ wel op de kaart gezet.
Ik hoop dat Jeroen hetzelfde kan brengen in de kleedkamer als Hobie. Hij is wel echt een steunpilaar voor dit elftal.
Na Dani weer een geweldenaar die vertrekt. Wie moet er nu zulke fabelachtige corners nemen voor AZ? Dit gaat een hele grote worden in Engeland.
Ik ben niet tegen jouw suggestie maar nu sluiten we mensen uit. Broeder Bruno en Strijder Mees zouden het ook vast waarderen als het menu uitgebreid wordt met wat halal-opties. Kunnen ze gezellig met de supporters een hapje eten na de wedstrijd. Of voor de wedstrijd als dat mag van Martens.
Als AZ dan toch lekker aan het verbouwen is, heb ik nog wel wat suggesties. Op de eerste plaats zie ik graag een eetgelegenheid met wat meer halal-opties. Een goede döner kebab of falafel na een wedstrijd zie ik wel zitten. Op de tweede plaats zou ik in de toiletten graag föhns zien. Als het geregend heeft, wat het nogal eens doet in ons open stadion, wil ik daarna snel mijn haar even kunnen doen. Op de derde en laatste plaats zou een dispenser met een voedende handcrème naast de zeep fijn zijn. Zeep ...
Met een defensie van Maikuma, Bazoer, Broeder Bruno en Strijder Mees hoef je voor niemand te vrezen.
Weer een jongen van kleur in de basis. Dit maakt me trots om AZer te zijn!
Prima, toch? Ik waardeer alle worst. Ook hierin discrimineer ik niet. Als je zoals ik een tijdje achter slot en grendel hebt gezeten, leer je dat waarderen.
Eerlijk gezegd voel ik meer sympathie voor andere overtuigingen. Niet voor niets identificeer ik mij meer met broeders Mees en Bruno. Maar ik heb wel wat buren die in jouw categorisatie vallen. Zij mogen er ook zijn, net als ieder ander. De smeltkroes der culturen in Nederland is een feestje waarbij iedereen is uitgenodigd.
Ongelooflijk, ik dacht echt dat hij zou bijtekenen. Mijn geloof in het komende seizoen is in één klap tot het nulpunt gedaald. Hier ben ik echt kapot van…
Europa staat voor verbroedering. Voor culturen die samen komen. Daar sta ik ook voor. Daarom ben ik nu ook zo blij dat Frans Timmermans nu onderdeel is van mijn Groenlinks-PvdA. Het EK is een beter podium voor het samenbrengen van de maatschappij dan de Eredivisie. Dus doe mij maar Europees Kampioen.
Hele goede vraag. Dankjewel differentcook. Ik waardeer je.
Geen zorgen allemaal. Dani de Wit gaat gewoon weer tekenen in Alkmaar. Komt goed.
Ik hoop volgend jaar het volgende elftal te zien: Brederode - Zeefuik - Addai - - - - - - Dani de Wit - - - - - - - - -Mastoras - - - Sadiq - - - Mees - Indi - Bazoer - Sugawara - - - - - Owusu-Oduro - - - - -
Dit snoepje moet echt behouden blijven.
De lounges zien er al sfeervol uit. Ben benieuwd naar het eindresultaat.
Max gaat deze geweldenaar gewoon langer vastleggen. Let maar op.
3-1. Treffers van BMI, Strijder Mees, Dani de Wit (nieuw contract) en Sadiq (eigen doelpunt).
Ik hoop op Mexx. Als ik die jongen hoor spreken, voel ik altijd een soort nationale trots. Zo jong en nu al uitstekend laten zien hoe je een brug slaat tussen verschillende culturen. Daar kunnen we allemaal van leren.
Deze jongen kan echt goed voetballen. Zijn grootste probleem is zijn lengte. AZ zou erop kunnen gokken dat hij zijn groeispurt nog krijgt. Dan heb je echt een leuke speler voor de basis.
Waarom zou je de AliExpress-versie van Dani de Wit kopen als je ook het origineel kunt behouden?
Fijn dat je het vraagt. Ik heb nog wel wat andere ideeën. Zo vind ik dat AZ best wel ver af staat van de maatschappij. Andere clubs doen hier veel meer mee. Voetbal is toch iets dat het volk bij elkaar kan brengen. Het zou AZ sieren als ze bijvoorbeeld een actieve bijdrage willen leveren aan het nieuwe azielzoekerscentrum op de Robonsbosweg. Dat kan zijn in de vorm van een financiële bijdrage maar wellicht ook door enkele talenten een kans te geven door mee te trainen met AZ1 in de voorbereiding op elk...
Iedereen hamert maar zo op prestaties. Het is ook belangrijk dat de jongens gewoon een leuk team hebben en lol hebben met elkaar. Iedereen gaat op voetbal om plezier te maken. Laten we dat niet vergeten.