gwywy74wgaavg0u

Belić maakt debuut voor nationaal elftal

Neal

Kristijan Belić maakte eergisteravond zijn debuut voor de nationale ploeg van Servië in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Spanje, die eindigde in een doelpuntloos gelijkspel (0-0). De middenvelder werd in de 62e minuut ingebracht en maakte meteen een opvallende indruk, zoals we van hem gewend zijn. Dit keer was het echter niet vanwege zijn technische vaardigheden, maar doordat hij zeven minuten na zijn invalbeurt een stevige tackle uitdeelde aan Lamine Yamal, wat leidde tot een gele kaart van de scheidsrechter.

Na zijn blessure heeft Belić moeite om een vaste basisplaats te veroveren, mede door de stabiele prestaties van Peer Koopmeiners op het middenveld en de niet uit de weg te slaande Jordy Clasie.