Bazoer

Ed van de Pol | ANP

De selectie op rapport: de linker centrale verdedigers

Van de redactie

Na een bewogen seizoen waarin AZ als 4e eindigde, is het tijd om de balans op te maken: wie waren de sterkhouders binnen de ploeg en wie vielen te vaak door de mand? In deze rubriek nemen we per positie de spelers door die meer dan vijf wedstrijden speelden. Deze keer: de linke centrale verdedigers. 

Bruno Martins Indi
Martins Indi keerde terug van een blessure en veroverde snel een basisplek, die hij onder Maarten Martens weer verloor. Wat vind jij, welke beoordeling verdient de routinier?

Poll

Maak een keuze om je stem uit te brengen

Cijfer Bruno Martins Indi

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Riechedly Bazoer
Het was een zeer wisselvallig seizoen voor Bazoer. De verdediger annex middenvelder wisselde goede met minder goede wedstrijden af. Wat vind jij, welke beoordeling verdient Bazoer?

Poll

Maak een keuze om je stem uit te brengen

Cijfer Riechedly Bazoer

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Maxim Dekker
Veel wedstrijden speelde Dekker niet, waardoor het lastig is een beoordeling te plakken op het seizoen van de 20-jarige verdediger. Desondanks toch de vraag: wat vind jij, welke beoordeling verdient het talent?

Poll

Maak een keuze om je stem uit te brengen

Cijfer Maxim Dekker

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Aanbevolen

Reacties

Aanmelden om te reageren
de oudjes eggeselecteerd.
Maxim is moeilijk te beoordelen maar op basis van de periode voor de blessures zou ik een 8 willen geven. Het is een 7 geworden om te kijken of hij het eerdere niveau weer kan bereiken. We gaan geen buitenstaander kopwen als we een bruikbare uit Az's opleiding kuneen inzetten
Dekker of een nieuwe LCV kopen. Indi en Bazoer worden bedankt voor de bewezen diensten. Zijn allebei niet (meer) van het niveau dat we moeten nastreven.
Alle drie (nog) niet overtuigend. Zet hier Penetra volgend seizoen maar neer!