220602-ep10125

Ed van de Pol - ANP

De selectie op rapport - de rechtsbuitens

Van de redactie

Na een bewogen seizoen waarin AZ als 4e eindigde, is het tijd om de balans op te maken: wie waren de sterkhouders binnen de ploeg en wie vielen te vaak door de mand? In deze rubriek nemen we per positie de spelers door die meer dan vijf wedstrijden speelden. Deze keer: de rechtsbuitens.

Mayckel Lahdo
Door blessureleed kwam Lahdo niet veel in actie het afgelopen seizoen. Desalniettemin ging de Zweed afgelopen seizoen voortvarend van start en wist hij belangrijk te zijn. Wat vind jij, welke beoordeling verdient de aanvaller?

Poll

Maak een keuze om je stem uit te brengen

Cijfer Mayckel Lahdo

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Ibrahim Sadiq
Tot heel veel minuten kwam Sadiq tot nu toe niet. Hij had moeite met het voetbal dat AZ speelt en moest het voornamelijk doen met invalbeurten. Wat vind jij, welke beoordeling verdient de Ghanees?

Poll

Maak een keuze om je stem uit te brengen

Cijfer Ibrahim Sadiq

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Jayden Addai
Het toptalent uit de eigen jeugdopleiding kreeg het afgelopen seizoen voor het eerst kansen in het eerste elftal. Van een doorbraak valt nog niet te spreken, maar de aanvaller liet al wel geregeld zien wat hij in huis heeft. Wat vind jij, welke beoordeling verdient de jeugdexponent? 

Poll

Maak een keuze om je stem uit te brengen

Cijfer Jayden Addai

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Aanbevolen

Reacties

Aanmelden om te reageren
Lahdo de nieuwe rechtsbuiten. Kan samen met Sadiq de strijd aangaan. Het talent heeft ie en de explosiviteit is al laten zien. Nu nog het ritme
Dit zou het seizoen van Lahdo worden zonde dat hij zo snel geblesseerd raakte en niet meer terug kwam. Denk dat met Lahdo AZ p3 had gepakt en Pascal niet ontslagen was.