daniel-beukers-fc-volendam-1

FC Volendam media

FC Volendam strikt Youth League-winnaar Daniël Beukers

Van de redactie

FC Volendam heeft in Daniël Beukers (20) een nieuwe verdediger gevonden. De AZ-jeugdexponent en Youth League-winnaar komt transfervrij over van FC Groningen. Bij FC Volendam tekent de in Spakenburg geboren verdediger voor drie seizoenen.

Beukers reageert verheugd op de website van FC Volendam: “Ik ben superblij om te mogen zeggen dat ik volgend jaar in het oranje mag gaan spelen. Mijn keuze is op FC Volendam gevallen, omdat ik denk dat de mentaliteit van de mensen en de club past bij wie ik ben en waar ik vandaan kom. Daarnaast is het een mooie nieuwe kans voor mij om te laten zien wat ik in me heb.”

Bij AZ staat Beukers voor namelijk bekend om zijn twee doelpunten in het gewonnen Youth League duel tegen Real Madrid (4-0).

Aanbevolen

Reacties

Aanmelden om te reageren
Brandenburg suggereerde toen hij naar Groningen vertrok dat hij voor het geld had gekozen. Nu vertrekt hij alweer na een jaar. Niet echt het pad wat hij voor ogen had waarschijnlijk. Als hij was gebleven en hij had zich laten zien, had hij komend jaar met Kasius kunnen concurreren voor een basisplek.
Prima club om je in de kijker te spelen.