Pavlidis

Ed van de Pol | ANP

Portugese media weten het zeker: Benfica en AZ rond over transfer van Pavlidis

Van de redactie

AZ en Benfica hebben een akkoord gevonden over een transfer van Vangelis Pavlidis, zo brengt Record naar buiten. Toch is er van een definitieve transfer nog geen sprake, doordat Benfica nog afhankelijk is van een uitgaande transfer.

Benfica zal de transfer van Pavlidis pas kunnen afronden zodra het Arthur Cabral weet te verkopen. Uit de informatie van Record blijkt dat Rui Pedro Braz, sportief directeur van Benfica, recent naar Nederland reisde om de details rond een transfer van Pavlidis uit te zoeken. Pavlidis zou al enige tijd op de radar van Roger Schmidt staan, die de Griek ook al in zijn tijd bij PSV als versterking zag.

Het zou gaan om een deal van twintig miljoen euro voor de gedeeld topscorer van de Eredivisie. 'De onderhandelingen kregen de afgelopen dagen een impuls, waarbij Benfica bleef aandringen', schrijft Record. Recent werd al duidelijk dat Benfica niet meer bang hoeft te zijn van concurrentie uit de Europese top, toen bleek dat AS Roma afzag van het prijskaartje rond Pavlidis. Toch is Benfica niet de enige overgebleven club. Zo geniet Pavlidis ook nog van interesse uit de Bundesliga en Premier League.

Aanbevolen

Reacties

Aanmelden om te reageren
⚽️🇳🇱 hulde voor Max👍
Meteen Lammers of Parrot halen voordat iemand ons voor is!
Prachtig bedrag voor een contractduur van slechts één jaar. En ook een mooie vervolgstap voor onze Griekse held. Is hem van harte van gegund, we gaan hem alleen wel ongelofelijk missen. Zal lastig zijn om top vijf te blijven spelen zonder hem in de aanval.
Had gehoopt op meer.
Maar 25 jaar en met slechts nog een 1 jarig contract een prima deal.
Succes Pavi! 👌🏼
Hopelijk is er nog een doorverkooppercentage in de deal opgenomen.
Kunnen we niet met Benfica ruilen Arthur Cabral + 6 miljoen voor Pavlidis? 😅
Laat maar dat is een slechte deal heb net z’n statistieken gezien.
Schjelderup meenemen in de deal
Ja joh of Rafa Silva gratis, moeten we ff uitzondering doen op salarisplafond haha