Tanguy

Tanguy

42

Laatste reacties

Als Verhulst daadwerkelijk op doel moet kan je het seizoen wel afschrijven natuurlijk. Dan heb je praktisch de slechtste keeper van het betaalde voetbal in Nederland op doel staan. Het is een prima derde keeper, met name vanwege zijn loyaliteit en AZ-hart. Maar qua kwaliteiten is het echt een van de slechtste keepers die ik bij AZ heb mogen aanschouwen.
Hmm op een supporters site vind ik deze stelling eigenlijk ronduit belachelijk. Had hem op zijn minst op de omgekeerde manier geformuleerd.
Op een ander AZ forum is er een 'Langedijk' die hier lijnrecht tegen over staat. Eerst vermoedde ik dat het dezelfde personen waren, vanwege hun voorliefde voor Dani. Maar nu blijkt het wel het tegendeel hahaha.
God, wat een opluchting. Had echt de angst dat hij niks kon vinden en als grootverdiener bij zou tekenen. Leuke 13e man, maar meer ook niet. Overigens wel behoefte aan scorend vermogen nu, ben ook niet weg van Mijnans. Mattsson is écht een gemiste kans geweest.
Belachelijke stelling voor een een site die bedoeld is voor AZ-fans.
Een speler uit de Deense selectie is over het algemeen te duur voor AZ.
Pavlidis gaat gruwelijk gemist worden. Hét verschil tussen een vierde plek afgelopen seizoen en aankomend seizoen strijden voor plekje 5/6/7.
Ja, die had natuurlijk verwacht dat Bayern München wel op de stoep zou staan? Lijkt mij mooi, mooie stap naar het buitenland op het hoogste niveau. Veel grotere clubs gaan er ook echt niet komen hoor.
Was hem eigenlijk al weer vergeten, maar hopelijk kan hij via deze weg weer aan wat meer speelminuten komen.
Ik betwijfel of Meerdink en Zeefuik al klaar zijn om eerste spits te worden, maar talentvol zijn ze allebei natuurlijk wel. Daarom is het wellicht zonde om een dure nieuwe spits te halen. Ajax is, meen ik, ook opzoek naar een nieuwe spits. Dat zal de kansen van Rijkhoff niet doen toenemen. Misschien dat we hem een jaar kunnen huren om het gat wat Pavlidis nu achterlaat te overbruggen zonder dat het veel geld moet kosten.
Eens! Verdedigend misschien niet altijd even sterk, maar dat hoort nu eenmaal bij de moderne back. We gaan hem nog missen, al heb ik ook vertrouwen in onze nieuwe Japanner.
Je moet je ook afvragen in hoeverre het erg is als AZ komend seizoen een keer op de zesde plek eindigt. Als de jonge jongens hier voldoende lering uit trekken, kunnen we daar volgend seizoen weer de vruchten gaan plukken. We moeten ophouden met het kopen van middelmaat om maar op de vierde of vijfde plek te eindigen.
Nee. Ervaring is niet gelijk aan kwaliteit. Kijk eens naar Utrecht, die hebben bakken ervaring en geven ook behoorlijk wat centjes uit, maar ze hebben te weinig talent op het veld om dit om te zetten in top vijf noteringen. Geen BMI's of Leeuwinnen meer, gewoon goede voetballers halen.
Ik zou zelf al tekenen voor tien punten. Groningen uit is erg lastig en NEC win je ook niet zomaar van. Heerenveen zou wel eens kunnen verrassen dit seizoen met RvP als hoofdcoach. Ik heb er al weer zin in!
Ik zou zelf al tekenen voor tien punten. Groningen uit is erg lastig en NEC win je ook niet zomaar van. Heerenveen zou wel eens kunnen verrassen dit seizoen met RvP als hoofdcoach. Ik heb er al weer zin in!
Ik zou zelf al tekenen voor tien punten. Groningen uit is erg lastig en NEC win je ook niet zomaar van. Heerenveen zou wel eens kunnen verrassen dit seizoen met RvP als hoofdcoach. Ik heb er al weer zin in!
In welke wedstrijden heeft Clasie punten gepakt afgelopen seizoen? In de goede 'reeks' tijdens de blessure van Clasie was Belic een stuk sterker op zijn plek.
Clasie is degelijk, maar is geen speler meer die AZ verder gaat helpen. De slijt komt er nu echt wel op. Dantas komt fysiek te kort, die mag terug naar Portugal. Ik zou Peer volgend seizoen wel eens willen zien op deze positie.
DMW is een druistige back, die zowel verdedigend als aanvallend eigenlijk net wat te kort komt. Maar hij geeft wel altijd alles, hij zal nooit verzaken. MDW is aanvallend iets dreigender, maar ook blessuregevoelig en oogt soms wat laks. Ik ben van beide niet 100% overtuigd. Het liefst zie ik één van beide heren vertrekken en een nieuwe linksback de concurrentiestrijd aangaan.
Mooie club! Recordkampioen van Hongarije, en bijna garantie op Europees voetbal. Zo kan hij zichzelf weer op de kaart zetten, zou leuk zijn als hij de Champions League haalt.
Nee, heeft al zijn handen vol om nog aan te haken op het subtopniveau van ons eigen AZ. Dan zou ik eerder Stengs een logische vervanger vinden.
Ik neem aan dat Pascal hier zijn neus voor ophaalt. Leicester zoekt toch ook nog een een nieuwe trainer? Die spelen ten minste Premier League. Wellicht dat Manchester United zelfs nog zou kunnen lukken, mocht EtH ontslagen worden, al is dat misschien wat te hoog gegrepen op dit moment.
Was al snel duidelijk dat deze jongen best een grote toekomst tegemoet zou kunnen gaan. Hopelijk komt deze stap naar de absolute top niet te vroeg, want hij zal wel speelminuten moeten blijven maken.
Bazoer mag van mij blijven, want je moet ook geen te jonge selectie krijgen. Bazoer is wat nonchalant en oogt niet altijd scherp genoeg, maar is nog steeds wel een prima voetballer. BMI is wat mij betreft af te halen tegen letterlijk elk bod, die komt zwaar tekort voor de (sub)top van de eredivisie. Verdient ook te veel om er bij te houden voor in de kleedkamer.