Apostel

96

Laatste reacties

Wat ik kan volgen via het internet is meneer Huiberts goed bezig met de selectie voor komend seizoen. Misschien kunnen we eerdaags vernemen dat BMI en Bazoer mogen uitkijken naar een andere werkgever. Tevens zou ik graag lezen of horen dat meneer van Aart ergens anders zijn geld gaat verdienen en AZ een keeperstrainer aansteld die zelf op Eredivisie en Europees niveau heeft gespeeld. Maar samengevat tot nu toe heel tevreden.
Grote waardering voor de jongens die hier hun tijd en energie insteken, voor de mensen die ruimte beschikbaar stellen om het te maken. Ik vind het altijd een toegevoegde waarde hebben.
Beterschap toegewenst.
Gefeliciteerd Troy, en complimenten aan meneer Huiberts
Meneer Huiberts zit niet stil, lijkt me prima voor de jonge keepers om er bij te hebben en misschien kan hij meneer van Aart vervangen als keeperstrainer in de nabijetoekomst, want de eerste keeper die beter werd met meneer van Aart kan ik me niet heugen.
Waarom nog geen club voor Thom? Wel mooi van AZ dat het voormalige spelers deze mogelijkheid biedt.
Verwacht je geen inbreng qua doelpunten van Zeefuik?
Hiermee is mijn inziens goed werk verricht door Max. Ik heb hem doelpunten zien maken met zijn linker , rechter voet en zijn hoofd. Tevens krijgt Maarten Martens meer smaken tot zijn beschikking wat ook nodig kan zijn. We gaan immers weer op drie fronten strijden. Al zullen er ongetwijfeld nog spelers de mooiste club van Nederland verlaten. Max Huiberts laat zien dat hij actief bezig is . Meneer Huiberts is goed bezig.
AZ op de rit bedoel ik
Ik heb alle vertrouwen in Max en de penningmeester, want het is niet alleen Max die alles bepaald voor wat betreft inkomende transfers, de penningmeester zal er ook zijn goedkeuring voor moeten geven. Maar samen met Robert Eenhoorn houden Max en meneer Neelissen aardig op de rit.
Ik dacht precies zo
Er valt inderdaad nog een hoop te verbeteren, ik eet misschien nog 1 of 2 twee keer per week vlees, want ik heb me laten vertellen dat er (dierlijke natuurlijk)eiwitten inzitten die een mens nodig heeft. Mocht ik verkeerd geïnformeerd zijn, laat het me gerust weten.
Ik denk dat AZ/ Max hem deze transfer gunde en daarom misschien niet het onderste uit de kan werd onderhandelt.
Naar mijn mening voldoet Dekker prima
Ivm dierenwelzijn weiger ik kosher en halal voedsel tot mij te nemen.
Mooi voor hem, succes in Engeland.
We hebben de kennis gekregen om een dier te verdoven, waarom dan nog een dier spartaans en met onnodige stress het leven ontnemen?
Meneer Huiberts heeft in deze goed gehandeld, het geduld houdt een keer op. Owusu succes met het pakken van deze kans.
Van mij mag Sam het laten zien bij AZ, al had ik Parrot ook graag verwelkomt. Max zit in ieder geval niet stil, ik ben benieuwd naar de definitieve selectie die Maarten straks tot zijn beschikking heeft. Maarten kan dit seizoen vanaf de voorbereiding al zijn ideeën kwijt en zijn stempel op de selectie drukken.
Jordan ik wens je een hele mooie tijd bij de mooiste club van het land,
Vangelis ik wens je heel veel succes in je verdere carrière, ook mijn complimenten voor meneer Huiberts.
Gefeliciteerd man
Ik ben benieuwd waar Kenzo zijn eigen voorkeur voor heeft. Ik vermoed dat Max hem gerust een aanbod heeft gedaan, maar natuurlijk niet de garantie op speel minuten bij AZ, dat moet hij verdienen door beter te presteren als zijn collega middenvelders en durft Kenzo die concurrentie strijd aan.
God de schepper, gaf ons bomen en planten met groente en fruit, gaf ons vlees en vis, graan om brood en bier mee te maken onder andere. Maar hij gaf ons ook sport zoals voetbal en bovenal gaf hij Nederland, Europa en de wereld een club als AZ. Ik denk dat AZ met 5-2 gaat winnen. Dankbaar en hoopvol zoals ik ben.