aek-athene

AEK Athene media

AZ wint overtuigend van AEK: 6-0 | bekijk de doelpunten

Van de redactie

AZ heeft in het besloten oefenduel tegen AEK Athene op het  AFAS Trainings Complex zijn eerste overwinning in de voorbereiding geboekt. De gasten werden volledig overrompeld met een indrukwekkende 6-0 overwinning in een wedstrijd die werd gekenmerkt door dominantie en felheid van de thuisploeg. Kristijan Belic was niet van de partij, hij heeft een lichte blessure opgelopen tijdens de training. De Japanse aanwinst Seiya Maikuma is nog niet speelgerechtigd.

Opstelling 1ste helft: Owusu; Schouten, Penetra, Dekker, De Wit; Buurmeester, Clasie, Smit; Lahdo, Zeefuik, Van Bommel

Opstelling 2de helft: Verhulst; Kasius, Goes, Martins-Indi, Stam; Koopmeiners, Bazoer, Mijnans; Sadiq, Poku, Van Brederode

Doelpuntenmakers: Ruben van Bommel, Lequincio Zeefuik, Zico Buurmeester, Sven Mijnans, Myron van Brederode en Denso Kasius