240225164239-ep46801.jpg

Ed van de Pol | ANP

Seizoenkaart AZ verlengen nu mogelijk

Leestijd 2 minuten
Van de redactie

Vanaf vandaag, 1 mei, is het mogelijk voor seizoenkaarthouders om te verlengen. Supporters die een seizoenkaart hebben, worden met een speciale gepersonaliseerde video door AZ gemotiveerd om tijdens het seizoen 2024/25 weer als seizoenkaarthouder te gelden.

In de video krijgt de seizoenkaarthouder met rugnummer twaalf een inkijkje in de kleedkamer van AZ en wordt hier toegesproken door aanvoerder Jordy Clasie. 'Met 12.500 seizoenkaarthouders, al negen uitverkochte thuisduels en een volle wachtlijst voor nieuwe seizoenkaarten, is de onvoorwaardelijke steun nog nooit zo voelbaar geweest als nu. Samen staan we sterk, ook in het komende seizoen. Verleng daarom uiterlijk vrijdag 31 mei jouw seizoenkaart!', valt er te lezen op de website.

Seizoenkaarthouders hebben tot uiterlijk 31 mei de tijd om te verlengen. AZ verhoogt de tarieven licht t.o.v. vorig seizoen waardoor deze nu voor kinderen, jong volwassen (tot en met 18 jaar) en volwassenen respectievelijk €175, €232,50 en €295 bedragen. Dit is afgaande op de tarieven voor de vakken op de Van der Ben-tribune.

Het is voor seizoenkaarthouders ook mogelijk om hun kaart over te dragen aan een andere supporter, een verzoek tot extra kaart aan te vragen of een verzoek tot het verplaatsen in te dienen. Voor supporters die nog geen seizoenkaart hebben is het al enkele tijd mogelijk om zich aan te melden voor de wachtlijst. Seizoenkaarten die niet worden verlengd gaan in de maand juni in de verkoop.

Klik hier om nu jouw seizoenkaart te verlengen!

UPDATE 06-05-2023:
AZ meldt via haar officiële kanalen dat het meer dan 3.000 seizoenkaarten verlengd in 6 dagen.

Aanbevolen

Reacties

Aanmelden om te reageren
Vandaag een update van AZ. Al 7500 verkochte seizoenskaarten. Nog 5000 te gaan 😀👍