KB17

18

Laatste reacties

Ligt eraan waar de bonussen voor zijn en of die makkelijk gehaald worden. Anders gewoon rond de 4 miljoen.
Ervaren spelers is goed om te hebben, mits ze AZ ook echt beter kunnen maken. Niet zoals BMI dus. Talenten hebben nou eenmaal een hogere transferwaarde dus dat is aantrekkelijker voor een club als AZ. Daarnaast kunnen ze zich in een seizoen veel beter ontwikkelen.
Maar volgens Ten Hag is Twente AZ voorbij😂
Wat mij betreft beide niet goed genoeg. Wolfe misschien in de toekomst nog wel maar De Wit is echt niet het niveau waar we naar moeten streven als eerste back.
Penetra heeft misschien een goede lange pass maar Goes is degene die indribbelt en de bal door de linies speelt. Het voetballende aspect is juist dé kwaliteit van Goes. Penetra zie ik dat zelden doen.
Beide prima seizoen denk ik. De nodige foutjes maar ze zijn nog jong. In ieder geval laten ze zien beide potentie te hebben. Volgend jaar Goes de voetballende cv en Penetra het breekijzer.
Maar willen Koopmeiners en Goudmijn wel bij AZ blijven als ze beide niet in de basis komen? Zijn geen jonge talenten meer, kan mij voorstellen dat ze op deze leeftijd gewoon willen spelen elke week. Bij AZ lijkt die kans niet heel groot... Daarnaast denk ik dat een creatieve nummer 10 hoe dan ook ontbreekt in de selectie zoals die nu is.
Laten we wel hopen dat Goes zich meer op zijn eigen spel focust in plaats van het irriteren van de spits. Het talent heeft hij zeker dus hij heeft dat helemaal niet nodig.
Naast de plek op de ranglijst ben ik toch wel heel ontevreden over het vertoonde spel. Volgens mij zijn de leuke wedstrijden met goed voetbal op één hand te tellen. Pavlidis verbloemde een hoop met zijn goals.