Pavlidis

Ed van de Pol | ANP

'AZ en Benfica in vergevorderde onderhandelingen over Pavlidis'

Van de redactie

AZ en SL Benfica zijn in vergevorderde onderhandelingen over Vangelis Pavlidis. Dit beweert het Griekse Sport24, dat bovendien weet te melden dat er een prijskaartje van ruim 20 miljoen euro om de nek hangt van de spits. AZ zou bovendien een doorverkooppercentage willen bedingen bij de transfer.

Een jaar geleden kwam hetzelfde Sport24 al met het nieuws dat de Portugese topclub op Pavlidis zou azen. Destijds kwam het niet van een transfer, waardoor de Griekse spits nog een extra seizoen in Alkmaar bleef. Daarin werd hij (gedeeld) topscorer van de Eredivisie met 29 doelpunten.  

Aanbevolen

Reacties

Aanmelden om te reageren
Goede prijs voor een goede spits, heeft nog maar 1 jaar contract en is ook al weer 25 jaar. Inderdaad, misschien komt er wel een talent of net buiten de boot vallende speler terug en zit deze deal in de 20M verwerkt. Wellicht komt er nog een club meedoen in de biedingsronde.
Voor doorverkoop is Benfica natuurlijk prima, daarmee heb je kans dat je nog een flinke bak geld erbij krijgt op termijn. Het bedrag zal momenteel altijd tegenvallen.

Hopelijk wordt er achter de schermen nog een tweede deal gesmeed.
Ik kan mij haast niet voorstellen dat Huiberts kennende er bij deze transfer niet over Schjelderup of Tengsted gepraat zal worden. Beiden zijn potentieel interessant voor AZ, maar overtuigen niet genoeg bij Benfica zelf. Ook zal AZ wel weten wie er bij Jong Benfica rondlopen die net buiten de boot vallen.

Voorheen had ik dat niet zo gedacht, maar na de Karlsson/Kasius deal kan ik het mij gegeven deze partij goed voorstellen dat we nog eens zo'n deal gaan zien.
Klinkt leuk, maar die Schjelderup zijn transferwaarde is qua prestatie nergens op gebaseerd en veel te hoog. Daarom kan je niet zeggen dat hij het beter zou doen van van Bommel. Tengsted is ook helemaal niet realistisch qua salaris en zit nog maar een jaar bij die club. We moeten ons als AZ fans keer op keer maar weer goed beseffen dat wij Zeefuikjes en Sadiqjes halen ipv hoger gewaardeerde spelers
We gaan hier toch niet Schjelderup zitten vergelijken met Bommeltje.
Ik vergelijk deze 2 heren ook niet. Ik constateer dat je op basis van zijn prestaties totaal niet kan zeggen dat hij het beter zou doen dan Bommeltje. Dat zou dus een relatief hoog transferbedrag (ik zou zelfs zeggen onbetaalbaar) voor hem neerleggen een risico worden wat AZ uiteraard niet gaat nemen.
Nee je kunt ook niet zeggen dat Griezmann het beter zou dan dan Dani de Wit. Want je kunt het niet bewijzen. Maar Schjelderup is toch wel van dusdanig aangetoonde betere kwaliteit, zeker bij Nordsjealand ook laat hij het weer zien nu.
Maar ik vrees dat je verder gelijk hebt, dat dat niet binnen de financiële mogelijkheden ligt die AZ kan en mag nemen op dit moment.

Maar ik ben wel van mening dat AZ moet stoppen met het gokken op spelertjes als vanBommel voor in de basis. Dat heeft echt meer tijd nodig. Heel het seizoen vleugellam. Gelukkig hadden we wonderspits Pavlidis
Zeker een mooie club voor Vangelis. Maar als je €20 miljoen kan vangen, en je bedingt óók nog eens een doorverkooppercentage, dan heb je het goed gedaan.
Mooie stap voor Pavlidis! Maar ik hoop wel op een hoger bedrag joh, 29 goals en dé dragende speler in dit elftal.
Als het goed is krijgt Willem2 15% van het transferbedrag
Zonde Benfica betaald meestal een stuk minder
Op deze manier weer gaan recordtransfer… Toch bizar
éénjarig contract.
Daar is het wel een beetje mee gezegd, hoewel met de inflatie op de markt de prijs wel zou mogen stijgen.
Hoop dat AZ er meer dan 20 miljoen uit kan halen. Ookal heeft Pavlidis maar 1 jaar contract, het zou toch lekker zijn.
25 mil + 10% door verkoop anders pech
Zou ik een heel mooie transfer vinden. Met een optie op toekomstige inkomsten voor AZ. En voor Pavlidis een mooie (tussen)stap.