DeZuivelDuivel

69

Laatste reacties

Jeroen Zoet. Bij Utrecht niet overtuigend, bij Spezia niet onomstreden. Redelijk op leeftijd al. Als vervanger van Verhulst wellicht nog te billijken, maar als eerste keeper had je toch echt iets stevigers verwacht. Nu maar hopen op de doorbraak van Owuso-Oduro dan. Dan valt het nog mee.
Je staat er niet bij stil dat er wellicht een reden is waarom Jeroen Zoet uit het vizier was?
Zoals Yuki, een jongen waar het publiek wel achter wil gaan staan. Parrott heeft een bepaalde uitstraling.
Inclusief bedoel je denk ik? ;)
Met het geld dat met deze transfer gemoeid is waren er denk ik toch écht wel andere opties beschikbaar. Parrott heeft een moeilijke ontwikkeling gehad voor hij bij Excelsior in één keer tot wasdom kwam. Het risico, zo hebben we ook gezien met jongens als Mees de Wit, is dat een speler die maar één seizoen het heeft laten zien, ook bij dat ene seizoen blijft. Liever had je een jongen aangetrokken die midden in een opwaartse ontwikkeling zit. Desalniettemin zit hier wel wat cultpotentie in, dus i...
Ik verwacht geen gouden bergen, maar ik ben benieuwd. Ieder bedrag dat binnenkomt voor een jeugdspeler is winst voor de jeugdopleiding.
Iets bekend over het bedrag?
Niet dat Peer geen kans verdient, maar hij is inmiddels 24.
De vader is helaas de wens der gedachten in deze comments. Wie Rome heeft zien keepen, zeker in de tweede seizoenshelft, weet waarom anderen twijfelen. Het is een beetje een vreemd verhaal. AZalerts wist al weken zo niet maanden te melden dat Ryan niet ging verlengen, Max heeft ontzettend lang gewacht en heeft ondertussen Vaessen een aanbieding gedaan die zo prut was dat hij Groningen boven AZ verkoos. En uiteindelijk vallen we dan toch blijkbaar terug op Rome of... laten we het niet hopen... Hobie.
AZ landskampioen, met dit Oranje heb ik niet zoveel. Het gevoel is een beetje weg.
100% mee eens
Marktwaarde is een inschatting op basis van wat een speler waard zou kunnen/moeten zijn onafhankelijk van contractduur. Wat zou je op de markt moeten betalen voor een Eredivisiespits met 10 doelpunten en 3 assists in 18 duels? Aangezien Lammers al op 3 stond terwijl hij de weg omhoog vond, vond men blijkbaar dat de inschatting omhoog moest.
Misschien niet de held die we willen, maar wellicht wel de held die we nodig hebben. Bij Heerenveen en Utrecht heeft hij laten zien dat hij in ieder geval in de Eredivisie kan scoren een beetje 'ervaring' in een avonturier die net te goed is voor de Eredivisie, maar niet goed genoeg voor de Serie A zou zomaar een gulden vondst kunnen zijn om onze jonge talenten omheen te laten spelen.
Heeft het goed gedaan bij Willem 2, verdiende die stap hogerop wel.
Het is deels erg omdat je de Europese inkomsten kwijt raakt en de reputatie en het is afhankelijk van hoeveel geld AZ erin steekt. Speel je alleen maar met jeugd en eindig je 6e en win je toch de playoffs dan heb je een goed seizoen. Steek je er 15-20 miljoen in en eindig je dan toch 6e dan hebben we een ander verhaal.
Poku moet je gewoon niet meer op de flank zetten, maar verder laten rijpen als spits. Als ze dat bij AZ nu nog niet hebben ingezien dan gaat het denk ik niet goed komen met hem. Zodra hij bij Jong AZ in de spits komt, zien we een heel andere Poku dan op rechtsbuiten bij AZ 1. Wellicht dat Poku nog een verhuurperiode nodig heeft om verder te groeien want de KKD speelt hij vanuit de spits wel plat. Bij terugkomst moet je hem ook meer in de stijl van Boadu gaan gebruiken. Addai heeft denk ik ook nog een tu...
AZ zou er baat bij hebben als ze wat meer teruggaan naar de oude manier van jongens aantrekken met iets meer ervaring die midden in hun groeicurve zitten, maar eerder nog onder de radar leken te zitten of gewoon niet tijdig zijn vertrokken om welke reden dan ook. Een Jonas Svensson en Fredrik Midtsjö zaten in de iets oudere leeftijdscategorie, maar hadden wel al 100+ wedstrijden voor hun club achter de rug. Spelers met hetzelfde profiel bestaan nog best, alleen zal dan de buidel getrokken moeten worden....
Ik vermoed heel stevig dat Maikuma inderdaad voor Japan de verdedigender optie is ten opzichte van Sugawara die misschien in de brede zin meer talent en potentie heeft. Waarbij van Kasius de aanvallendere insteek zoals Yuki 'm ook had wordt verwacht. Zijn cijfers liegen er (helaas) nog niet om namelijk en het lijkt nu ook uit de woorden van Max te blijken. Ik ben overigens heel benieuwd of we meer Japanners gaan zien deze zomer zoals we vorige zomer meer Portugezen zagen. Zoals kersvers internati...
Ringo Meerveld is toch meer een 10? Kees Smit overigens ook.
Eens dat ook dit goed mogelijk zou kunnen zijn. Alleen heeft AZ altijd de voorkeur gehad voor een creatievere speler naast een loper. Nu heb je eigenlijk twee brekers de een wat creatiever dan de ander. Of... en daar hopen veel mensen op... AZ vangt het nu eindelijk op met een creatievere 10. Dan kan het best op deze wijze.
Hopelijk gaat AZ een deel van deze centjes in een aanvallende versterking in de lijn Yuito Suzuki, Orri Oskarsson of Mathias Kvistgaarden investeren.
Ondanks dat maar weinig mensen er zo over denken zie ik in Peer Koopmeiners meer een vervanger voor Belic. Als je zijn verdedigende statistieken bekijkt dan lijkt Peer meer op een spelverdelende variant van Belic. heeft op zijn minst het dubbele als niet 3x zoveel duels aangegaan en gewonnen als Clasie, heeft helaas net als Belic ook behoorlijk wat kaarten gepakt, maar heeft ook behoorlijk wat assists. Was Peer niet eigendom geweest van AZ dan had menig analist hem genoemd als een potentiële aankoop...
Ik zag het helemaal zitten in Schouten en dacht dat hij eerder zou doorbreken dan een aantal andere YL jongens die meer in de picture stonden zoals de aanvallers. Uit een analyse van speelminuten van dat seizoen bleek ook dat Kwakman en Schouten stilletjes ontzettend veel minuten gemaakt hadden. Afgelopen seizoen heeft men echter ontzettend gegoocheld met Schouten en dat heeft naar mijn opvatting niet goed uitgepakt. Een beetje hetzelfde verhaal wat dat betreft als Owuso-Oduro alleen is er bij Rome n...
Voor 20 miljoen, een doorverkooppercentage en Schjelderup naar Benfica. Indien ze dat boekhoudkundig leuker vinden: 25 miljoen en AZ koopt Schjelderup voor 3-5 miljoen.