Poku

Ed van de Pol | ANP

AZ trapt nieuw Eredivisie-seizoen af in Almere

Van de redactie

Voor AZ start het nieuwe seizoen van de Eredivisie op 11 augustus. De ploeg van Maarten Martens reist dan af naar Almere City. Hoe laat de clubs aftrappen, is nog niet bekend. 

Afgelopen seizoen eindigde een bezoek aan Flevoland nog in een 0-0-gelijkspel voor AZ. In Alkmaar werd Almere City met ruime cijfers (4-1) aan de kant gezet.

Het seizoen 2024/25 gaat op vrijdag 9 augustus officieel van start. Die avond nemen promovendi FC Groningen en NAC het tegen elkaar op, zo is te zien in het conceptschema van de KNVB voor de eerste speelronde. 

 

Aanbevolen

Reacties

Aanmelden om te reageren
Even off topic , AZ heeft jeugd speler De Schepper ingelijfd, wat een mooie naam zeg ik als Apostel. Dat moet haast wel een topper worden als zijn ontwikkeling zich doorzet.
Ik hoop dat de laatste competitie wedstrijd thuis is, maar we gaan het eerst in Almere van start. Verder hoop ik dat in de eerste seizoenshelft de uitwedstrijden op het programma staan tegen PSV, Ajax, Feyenoord, Twente en Utrecht. Voor de start van de competitie zal ik een kaarsje opsteken, op een sportief mooi seizoen voor AZ.