00ger-7490

Ed van de Pol | ANP

De selectie op rapport: de aanvallende middenvelders

Van de redactie

Na een bewogen seizoen waarin AZ als 4e eindigde, is het tijd om de balans op te maken: wie waren de sterkhouders binnen de ploeg en wie vielen te vaak door de mand? In deze rubriek nemen we per positie de spelers door die meer dan vijf wedstrijden speelden. Deze keer: de aanvallende middenvelders.

Dani de Wit

Na vijf seizoenen in Alkmaar gaat De Wit AZ verlaten. In zijn laatste jaar in Alkmaar was de aanvallende middenvelder goed voor 12 goals in 45 wedstrijden. Wat vind jij, welke beoordeling verdient de publiekslieveling? 

Poll

Maak een keuze om je stem uit te brengen

Cijfer Dani de Wit

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Disclaimer Sven Mijnans is meegenomen bij de centrale middenvelders.

Aanbevolen

Reacties

Aanmelden om te reageren
Publiekslieveling omdat hij zo goed kan meezingen toch?! Hoop ik. Jongen kan ook nergens heen. Veel te weinig capaciteit. Als de AZ supporter dit niveau prima vind dan moet je niet zeuren als we een keer 6e worden. Interessant om te zien waar Huiberts mee komt voor de 10. Belangrijke positie. Hebben niveau Nanasi, Gronbaek, Sa en Sulc nodig voor de Europa League. Als we het met Mijnans gaan proberen, kansloos! Niet zeuren dan.....
Geweldige inzet. Alleen jammer dat de man geen spelinzicht heeft en niet kan voetballen.
Fantastisch seizoen voor een fantastische speler. Dat hij nog maar lang te bewonderen mag zijn in Alkmaar. Als het niet in persoon is, dan maar op het stadion of vereeuwigd met een standbeeld.