Pier

Pier

15

Laatste reacties

Geweldige inzet. Alleen jammer dat de man geen spelinzicht heeft en niet kan voetballen.
Bazoer zie ik nog wel vertrekken. BMI gaat niet langer. Clasie wordt een beetje hangen en wurgen. Graag een ervaren keeper, linker centrale verdediger en nummer 10 erbij.
Graag iemand op die positie die kan voetballen. Dat hebben we jaren gemist.
Ik kan mij het gevoel van Kuifje wel voorstellen. Wat wordt er nu eigenlijk gecommuniceerd vanuit AZ met de supporters. Men wil graag dat je je seizoenkaart verlengd, maar onder welk perspectief is totaal onduidelijk. Gaan we doorselecteren, of alleen capabele vervangers voor de vertrekkers of gaan we voor een tussenjaar met het brengen van jeugd. Wie het weet mag het zeggen. Wat is nu eigenlijk nog de ambitie? Als supporters worden we redelijk dom gehouden. Iets simpels als wanneer is de eerste training...
Tja, ik had nog nooit van hem gehoord. Hij is al ruim 26 jaar oud en schijnbaar nog nooit door een Europese scout ontdekt. Max zal wel weer zeggen dat hij al lang werd gevolgd en dat de mogelijkheid zich nu aandiende… Op YouTube zie ik alleen maar beelden van hem in een aanvallende rol. Ik mag toch hopen dat de man ook verdedigen kan?
Als van een vleugelVERDEDIGER de aanvallende capaciteiten het sterkst zijn, dan is er m.i. iets mis. Helaas geldt dit zowel voor de huidige rechtsbacks als de linksbacks. Zij zijn verdedigend te kwetsbaar. Op beide plaatsen dus doorselecteren.
Hoop en verwacht dat hij aankomend seizoen is doorgegroeid. Zit zeker potentie in.
Koopmeiners is m.i. que positie de concurrent van Belic. Lijkt mij dat we op 10 een meer creatieve speler moeten hebben. Goudmijn zou dat misschien kunnen, maar wil je doorgroeien dan zal voor die positie (binnen de mogelijkheden) een klasbak gehaald moeten worden. Kan ook een oudere speler zijn met Smit in aantocht.
Ik heb Owusu het afgelopen seizoen meerdere keren in actie gezien en vond het bepaald niet overtuigend. Meerdere verkeerde inspeelballen en bij schoten van dichtbij duikt hij in elkaar alsof hij bang is. Het is een groot talent en ik zou hem eerst een jaar uitlenen op eredivisieniveau en nog even verder gaan met een ervaren keeper onder de lat.
Niet mee eens t.a.v. afgelopen seizoen en ook de 2 seizoenen daar voor. Ik mis intensiteit en de absolute wil om persoonlijke duels te winnen. Het gebeurt te veel dat we het initiatief aan de tegenstander laten. Dat we 4e worden en Europees voetbal halen dat kan ik ook op teletekst lezen. Ik kom naar het stadion om leuk voetbal te zien. Dat zie ik te weinig.
Prima afmaker. Twijfel nog over zijn kwaliteiten als aanspeelpunt en in de combinatie.