00ger-7490

Ed van de Pol | ANP

Deze spelers zijn vanaf vandaag geen AZ'er meer

Leestijd 2 minuten
Van de redactie

Het verhaal van Dani de Wit en Mathew Ryan is bekend, beide spelers staan vanaf vandaag niet langer meer op de loonlijst. Voor de Australiër is er interesse uit Engeland, terwijl Bochum de Wit maar al te graag naar de Bundesliga zou willen halen. De kans dat beide, of zelfs een van de twee, dit seizoen nog in Alkmaar te bewonderen zal zijn is nagenoeg uitgesloten. 

Datzelfde geldt voor Goncalo Esteves en Tiago Dantas, het Portugese tweetal keert terug naar eigen bodem. Esteves bij Sporting CP, Dantas vooralsnog bij Benfica. Al hoopt het Griekse PAOK Saloniki de middenvelder deze zomer te verleiden tot een terugkeer. 

Jong AZ

Ook de 21-jarige Loek Postma staat vanaf vandaag niet langer meer onder contract bij AZ. De verdediger kwam 50x in actie namens jong AZ in de Eerste divisie, maar slaagde er niet in om door te breken tot de hoofdmacht. Ook Joashua Pynadath trekt de Alkmaarse deur achter zich dicht, de Amerikaan kwam in twee seizoenen niet verder dan een handjevol optredens voor de belofteploeg. 

 

Vertrokken speler bestemming transfersom
Peter Vindahl  Sparta Praag 1,5m
Jens Odgaard Bologna FC 4m 
Vangelis Pavlidis Benfica  18m
Tiago Dantas Benfica  -
Goncalo Esteves Sporting CP -
Mathew Ryan ? -
Dani de Wit  ? -

Aanbevolen

Reacties

Aanmelden om te reageren
Geen zorgen allemaal. Dani de Wit gaat gewoon weer tekenen in Alkmaar. Komt goed.
Jammer van Ryan. Die gaan we missen . De overige spelers zijn op te vangen. Dantas en Esteves waren gokjes en hebben niet veel gebracht. De Wit was vooral leuk voor het fanatisme, maar kwam ook gewoon tekort. Alle heren veel succes gewenst!