Primeur
Tiago Dantas

Ed van de Pol | ANP

Tiago Dantas verlaat AZ, PAOK Saloniki geïnteresseerd

Van de redactie

Tiago Dantas gaat AZ verlaten. De optie tot koop in het huurcontract wordt niet gelicht. De 23-jarige Portugese middenvelder kwam over van Benfica en keert nu terug naar zijn oude club. Zijn voormalige club PAOK Saloniki is opnieuw geïnteresseerd in de diensten van Dantas.

Tijdens zijn periode bij AZ Alkmaar speelde Dantas in 26 wedstrijden in alle competities. Gedurende deze tijd scoorde hij één goal en gaf hij één assist. Ondanks zijn inzet en bijdrage op het veld, heeft de club besloten de optie tot koop niet te activeren.

Met de terugkeer van Peer Koopmeiners wordt de plek van Tiago Dantas intern opgevangen.

Aanbevolen

Reacties

Aanmelden om te reageren
Deze jongen kan echt goed voetballen. Zijn grootste probleem is zijn lengte. AZ zou erop kunnen gokken dat hij zijn groeispurt nog krijgt. Dan heb je echt een leuke speler voor de basis.
Akelig zonde aangezien hij in mijn ogen dezelfde kwaliteiten heeft als Clasie. Hij ziet het hele spel en is continu bezig zijn medespelers te coachen en neer te zetten. Vond het een genot om naar zijn spel te kijken.
Begrijpelijke keuze. Optie tot koop van +/- 3 miljoen euro is zonde als je Peer Koopmeiners met een goed seizoen achter de rug bij Almere City in je gelederen hebt. Dantas goede voetballer maar hierdoor overbodig. Ook heb je nog Jordy Clasie, Lewis Schouten, Kristijan Belic, Dave Kwakman en Kees Smit voor de posities 6/8.