Jansen

Ed van de Pol | ANP

'Jansen mogelijk aan de slag in Championship'

Van de redactie

Pascal Jansen wordt mogelijk de nieuwe hoofdcoach van Sunderland, zo meldt The Sun. De oefenmeester zit sinds zijn ontslag bij AZ zonder baan en heeft meermaals aangegeven open te staan voor een nieuw avontuur. Mogelijk ligt dit avontuur dus in de Championship, waar Sunderland volgend seizoen in zal uitkomen. 

Volgens The Sun is er nog geen sprake van een akkoord. Dat de interesse serieus is, is echter wel duidelijk. Of Jansen zelf interesse heeft in een stap naar Engeland is ook nog niet duidelijk. 

Sunderland eindigde afgelopen seizoen 16e op het tweede niveau van Engeland. De club kende een bijzonder turbulent decennium waarin meerdere degradaties en promoties elkaar opvolgden.

Poll

Maak een keuze om je stem uit te brengen

Goede stap voor Jansen?

Ja

Nee

Motiveer je keuze in de reacties!

Aanbevolen

Reacties

Aanmelden om te reageren
Ik neem aan dat Pascal hier zijn neus voor ophaalt. Leicester zoekt toch ook nog een een nieuwe trainer? Die spelen ten minste Premier League. Wellicht dat Manchester United zelfs nog zou kunnen lukken, mocht EtH ontslagen worden, al is dat misschien wat te hoog gegrepen op dit moment.
PJ heeft laatst bij Goedemorgen Eredivisie aangegeven dat hij ivm zijn opgroeiende kids in Nederland/Belgiƫ te willen trainen. NAC kom er maar in!
Mooie club voor Pascal Jansen. Heeft ook vaak aangegeven graag in England te willen werken.
Jansen heeft laten zien een team boven zichzelf uit te kunnen laten stijgen in Europees verband. Hij heeft geschitterd in de halve finale Conference League. Dan ga je toch niet naar de onderkant van de Championship?
Onderkant championship wel een beetje zijn niveau. Ook qua (negatieve) speelstijl.
Toch opmerkelijk hoe de media hem nog net niet bondscoach wilde maken, en hij nu eigenlijk nergens serieus werd overwogen bij de grote teams. Lech Poznan of Sunderland it is.
Helemaal mee eens , heeft bij AZ niets laten zien , spelers zakten onder hem qua niveau alleen maar weg , met de selectie van seizoen 22_23 had hij gewoon mee moeten doen om het kampioenschap