00ger-7174

Ed van de Pol - ANP

‘Southampton gaat 7 miljoen euro, inclusief bonussen, betalen voor Sugawara’

Van de redactie

Fabrizio Romano weet deze ochtend te melden dat AZ slechts 7 miljoen euro ontvangt voor Sugawara. Nadat de Japanner later vandaag medisch gekeurd is, zal de rechtsback zich tot medio 2028 aan de Engelse club verbinden. 

Het transferbedrag kan oplopen tot 7 miljoen euro inclusief bonussen. Hier moet echter bij vermeld worden dat Sugawara en/of Southampton eerst deze bonussen moet behalen voor er aanspraak gemaakt kan worden op het volledige bedrag van 7 miljoen euro. Wat deze bonussen inhouden is vooralsnog niet bekend.

Aanbevolen

Reacties

Aanmelden om te reageren
Na Dani weer een geweldenaar die vertrekt. Wie moet er nu zulke fabelachtige corners nemen voor AZ? Dit gaat een hele grote worden in Engeland.
Hoop idd dat er voorin nog een "zwaar gewicht" aan getrokken wordt. Wat er nu gaat staan is voor de competitie en Europees een tickeltje te licht, dus Max laat rollen dat geld. Voor Sukie een top en verdiende transfer naar Southamton.
VI heeft het over "ruim zeven miljoen euro, dat door bonussen nog verder op kan lopen". Zou Fabrizio Romano de kleine lettertjes al gelezen hebben?
https://www.vi.nl/nieuws/az-en-southampton-akkoord-over-sugawara
7 miljoen is een prima bedrag voor een goede rechtsback met een nog eenjarig contract
Laat Max nu maar eens een goede midvoor regelen want de transfer van Pavlides stond afgelopen winter alvast
Alleen het bedrag moest nog worden ingevuld
Opschieten Max laat het geen paniek aankoop worden zoals destijds met Borje Johnson
Hoop dat Yuki de pannen van het dak gaat spelen bij Southampton.
Ik snap dat het een aflopend contract is, maar was hier echt niet meer uit te halen? Lijkt me dat AZ hem dan een beter offer kon bieden?
PL betaalt het viervoudige. Hoe denk je dat dan te gaan evenaren?
Is natuurlijk lastig, maar is het voor Yuki waard om zoveel meer te krijgen. Denk dat er wel rek in zijn salaris zat. Wellicht alsnog weer een doorverkoop
Ik denk dat AZ/ Max hem deze transfer gunde en daarom misschien niet het onderste uit de kan werd onderhandelt.
Ik denk dat Max er niet de persoon naar is om cadeautjes weg te geven. Met een begroting van 175 miljoen hoeven we met Southampton geen meelij te hebben. Hopelijk doet die Japanse vervanger het goed, en waar Kasius moet spelen??? Ik zou het niet weten...