Kenzo en Kenneth Goudmijn

Ed van de Pol | ANP

SC Heerenveen toont interesse in Kenzo Goudmijn

Van de redactie

Robin van Persie is op Ibiza in gesprek gegaan met Kenzo Goudmijn, meldt de Telegraaf. Naast vakantie vieren, lijken beide heren dus ook al bezig met het aankomende seizoen. Ogenschijnlijk is de nieuwe trainer van SC Heerenveen geïnteresseerd in de diensten van de middenvelder. In een hotel zou Van Persie zijn voetbalvisie en plannen voor het komende seizoen met Goudmijn besproken hebben. 

Goudmijn maakte het afgelopen seizoen de nodige vlieguren in de Eredivsie namens Excelsior,  de Kralingers overleefden de play-offs echter niet en degraderen daardoor naar de Keuken Kampioen Divisie. Het staat vast dat Goudmijn na de zomer niet terug zal keren bij Excelsior, de middenvelder zal of voor zijn kans gaan bij AZ of zijn geluk elders beproeven. Goudmijn heeft nog een contract bij AZ tot de zomer van 2026, Heerenveen zal dus in de buidel moeten tasten om de jongeling over te nemen. Het is vooralsnog onduidelijk of het wederom om een huurstransfer of ditmaal om een definitieve transfer gaat.

Aanbevolen

Reacties

Aanmelden om te reageren
Heereveen mag de hoofdprijs betalen, zoals Heereveen dat ook altijd van ons vraagt bij interesse in een Heerenveenmannetje
Goudmijn heeft stappen vooruit gemaakt maar mist het fysiek en de drive die Kristijan Belić wel heeft. Met Clasie, P. Koopmeiners, Belic, Mijnans ,Kwakman en Smit heeft AZ middenvelders genoeg.
Zou het jammer vinden. Is afgelopen jaar echt beter geworden en mijn inziens zit er wat dat betreft nog rek in.
Goudmijn had afgelopen zomer toch 3 jaar bijgetekend?
Foutje in de tekst inderdaad, Goudmijn ligt nog vast tot medio 2026 in Alkmaar.
Ik zie nog steeds potentie in Goudmijn als ik AZ was zou ik hem niet van de hand doen. Hij is nog maar 22 en maakt nog steeds progressie.