b61fdd16-808f-430f-bf26-638d90c666e2

Verbouwing update: AZ timmert aan de weg

Van de redactie

Eerder verscheen er op de AZAlerts website al een artikel over de voortgang van de verbouwingen en renovaties van het AFAS Stadion. Inmiddels zijn er weer nieuwe updates te melden. AZAlerts geeft je een uniek inkijkje in de verbouwing op Stadionweg 1. 

Scheidingswand geplaatst

Wie aan komt lopen ziet direct de nieuwe scheidingswand bij de hoofdingang. De wand zelf moet er nog in worden gezet, maar de palen staan er al. 

Tourniquet weggehaald

Naast deze vernieuwing is ook de tourniquet weggehaald. Dit is uiteraard een nieuwe stap in het verplaatsen van de toegangspoortjes.

Toekomstbeeld

De reden van het verplaatsen van de toegangspoortjes heeft alles te maken met de gloednieuwe Omloop. AZ wil de drukte in de grachten van het stadion voor de wedstrijd beter verspreiden. Om dit te bereiken wordt er hard gewerkt aan het verbouwen van de ring buiten het stadion, zodat supporters hier voor en na de wedstrijd terecht kunnen voor een hapje of een drankje. Om dit te bewerkstelligen worden de toegangspoortjes naar voren verplaatst.

Aanbevolen

Reacties

Aanmelden om te reageren
Wel jammer dat er toch een afscheiding lijkt te komen tussen de verschillende tribunes. Zo kan je nog niet gezellig een biertje doen met vrienden die op een andere plek zitten.
Als AZ dan toch lekker aan het verbouwen is, heb ik nog wel wat suggesties. Op de eerste plaats zie ik graag een eetgelegenheid met wat meer halal-opties. Een goede döner kebab of falafel na een wedstrijd zie ik wel zitten. Op de tweede plaats zou ik in de toiletten graag föhns zien. Als het geregend heeft, wat het nogal eens doet in ons open stadion, wil ik daarna snel mijn haar even kunnen doen. Op de derde en laatste plaats zou een dispenser met een voedende handcrème naast de zeep fijn zijn. Zeep droogt de handen uit. Een dergelijke crème maakt je handen zachter en zorgt voor minder droge plekjes en schilfers.
We hebben de kennis gekregen om een dier te verdoven, waarom dan nog een dier spartaans en met onnodige stress het leven ontnemen?
Inderdaad! En waarom een föhn gebruiken als je gewoon een haarnetje om kan doen!
Ik ben niet tegen jouw suggestie maar nu sluiten we mensen uit. Broeder Bruno en Strijder Mees zouden het ook vast waarderen als het menu uitgebreid wordt met wat halal-opties. Kunnen ze gezellig met de supporters een hapje eten na de wedstrijd. Of voor de wedstrijd als dat mag van Martens.
Ivm dierenwelzijn weiger ik kosher en halal voedsel tot mij te nemen.
Als je echt zo'n dierenvriend bent, eet je geen vlees meer. De bioindustrie is verantwoordelijk voor veel dierenleed.
Er valt inderdaad nog een hoop te verbeteren, ik eet misschien nog 1 of 2 twee keer per week vlees, want ik heb me laten vertellen dat er (dierlijke natuurlijk)eiwitten inzitten die een mens nodig heeft. Mocht ik verkeerd geïnformeerd zijn, laat het me gerust weten.